Buna, cu ce va putem ajuta?

Drept Penal

Drept Penal

Cabinetul nostru oferă asistență juridică în procesul penal, atât pentru suspect sau inculpat, cât și pentru partea vătămată. Asistenta juridică a unui avocat în procesul penal implică, în mod cronologic, reprezentarea în faza de urmărire penală, care se materializează prin redactarea de cereri, asistarea la efectuarea diverselor acte de urmărire penală, precum audierea inculpaților sau a martorilor, cercetări la fata locului, reconstituiri, percheziții etc.
Dacă în cauză se iau măsuri preventive, cum ar fi arestarea preventivă, arestul la domiciliu, controlul judiciar, ori reținerea, avocații noștri asigură asistență pe toată durata acestor proceduri judiciare, precum și pentru formularea cererilor de înlocuire sau revocare a acestor măsuri preventive.
Pentru faza de judecată a procesului penal, avocații noștri asigură servicii de asistență complete, începând cu stabilirea strategiei de apărare până la redactarea oricăror acte, precum și susținerea orală a cauzei în fond, apel sau recurs.
În cazul în care se constată încalcarea drepturilor prevăzute în CEDO, avocații din cadrul cabinetului nostru oferă asistență juridică atât în ceea ce privește formularea unei plângeri individuale, cât și în etapa de susținere a cauzei în fața Curții Europene a Drepturilor Omului, în oricare din limbile oficiale ale Curții.

Trimite mai departe