Buna, cu ce va putem ajuta?

Diana Feldrihan

Diana Feldrihan

Avocat

Domnișoara avocat Diana Feldrihan este membră a Baroului Cluj, avocat colaborator și asociată in cadrul Casei de Avocatură „Păun Ciprian și Asociații”. Este absolventă a Facultății de Drept din cadrul Universității Babeș Bolyai și a unui curs de masterat specializarea – Management Internațional de la linia germană din cadrul Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor. Diana a studiat timp de un an la Facultatea Juridicum din cadrul Universității din Viena, aprofundând probleme complexe de drept comercial, drept european, drept fiscal internațional, contracte internaționale.

 

Activitatea Dianei variază de la consilierea clienților în proceduri necontencioase sau negocieri și până la asistarea acestora în faza de proces în fața instanțelor. S-a remarcat prin abordarea pragmatică a fiecărui caz. Este specializată în domeniul dreptului afacerilor și a dreptului societar, drept fiscal, fuziuni și achiziții, tranzacții, restructurări, redactarea și negocierea contractelor comerciale. Diana oferă consultanță clienților internaționali (în principal din Austria și Germania), coordonează activitatea companiei din punct de vedere juridic și reprezintă societatea în fața autorităților și a instanțelor.

 

Domeniile de practică ale domnișoarei avocat includ, de asemenea, dreptul asigurărilor, răspunderea civilă și profesională, precum și dreptul muncii. Celelalte domenii de interes sunt în principal dreptul public cu accent pe contenciosul administrativ și fiscal.

 

Scopul ei este de a identifica cele mai bune și cele mai eficiente strategii pentru fiecare client și de a oferi clienților consultanță clară și concisă în cel mai scurt timp.
Domnișoara Feldrihan vorbește limba germană și limba engleză fluent.

Arii de activitate

Drept fiscal
%
Dreptul muncii
%
Drept societar
%
Drept civil
%
Drept penal
%